
המצרכים :לדג:
לסלט:
אופן ההכנה:1קוצצים את הדג בסכין. כותשים במכתש ועלי שום, שאלוט, עשבי תיבול ותבלינים, מוסיפים לדג ויוצרים עיסה הומוגנית. 2חולטים את עלי המנגולד כמה דקות במים רותחים ומעבירים למי קרח. 3מגלגלים את עיסת הקבב בתוך עלי המנגולד (כמו עלי גפן) וצורבים במחבת פסים עם שמן זית. 4מערבבים את כל מרכיבי הסלט יחד ומתבלים במלח, פלפל ושמן זית. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |