
המצרכים :
אופן ההכנה:1מקפיצים את כל חלקי הפנים עם התבלינים. מעבירים במטחנת בשר יחד עם הבצל, השום והירוקים. 2מנקים את המעיים במים ושמים בתחתית מלח. 3קושרים את הקצה של המעיים ומכניסים את המילוי בעזרת חצי בקבוק פלסטיק. 4קושרים את הנקניקייה בצורת פרסה ומבשלים 15 דקות על אש נמוכה בתוך ציר בקר שמגיע עד חצי הגובה. 5מטגנים בשומן עוף לקבלת השחמה יפה. 6מצמצמים את הציר ומגישים כרוטב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |