אוכל
אוכל

ברוסקטת כבדי עוף ופסטו

או נשנוש כיפי או ארוחת ערב לגיטימית, אבל בכל מקרה מדובר בברוסקטה שאתם חייבים להכין, עם פסטו ביתי, כבדים צלויים וצ'יפס זוקיני פריך

|מאסטר שף| פורסם15:30
ברוסקטת כבדי עוף ופסטו (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
Rating:4.49reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

ללחם:

  • 1 באגט
  • כף שמן זית
  • מלח גס

לפסטו:

  • צרור בזיליקום
  • 1 כפית מלח
  • מיץ מלימון אחד
  • כ-100 גרם שקדים קלויים
  • 1 כוס שמן זית

לצ'יפס:

  • 2 קישואים
  • שמן לטיגון עמוק

לכבדים:

  • כף שמן
  • 300 גרם כבדים

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות. חותכים את הבאגט לשניים ואז מחלקים באמצע לשתי פרוסות. מורחים שמן זית, מפזרים מעט מלח גס ואופים בתנור עד שהלחם זהוב ופריך.

2מכינים את הפסטו: טוחנים במעבד מזון עלי בזיליקום עם שמן זית, מיץ לימון, מלח ושקדים קלויים לקרם אחיד יחסית.

3מכינים את צ'יפס הזוקיני: מחממים שמן לטיגון עמוק. חותכים את הזוקיני לצורת הצ'יפס שרוצים (כמו טבעות למשל) ומטגנים בשמן העמוק עד שמזהיב. מוציאים לנייר סופג.

4. מחממים את השמן במחבת וצורבים כבדי עוף מכל הצדדים עד שהם משחימים מעט.

5מוציאים את הברוסקטה מהתנור, מורחים עליה את הפסטו ומעל מניחים את כבדי העוף. מפזרים את צ'יפס הזוקיני, מעט שמן זית ומלח גס.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il