
המצרכים :לבצק פריך:
לרוטב טופי:
לקרם חמאת בוטנים:
לתערובת בוטנים:
לרוטב שוקולד:
אופן ההכנה:1מתחילים בעוגיות: במיקסר עם להב מאחדים את היבשים והבוטנים עם החמאה למרקם פירורי. מוסיפים את חלמון הביצה וממשיכים לערבב עד שהמסה הופכת לכדור. משטחים לדיסקית ומעבירים לקירור ל-20 דקות לפחות. 2אחרי הקירור מרדדים לעלה בעובי חצי ס"מ, ומעבירים להקפאה ל-20 דקות לפחות. אחרי ההקפאה קורצים ברינג עוגיות, מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים ב-180 מעלות עד להשחמה. 3רוטב טופי: במחבת עם תחתית עבה מחממים באופן אחיד על אש בינונית את הסוכר ולא נוגעים בו. כשהסוכר מתחיל להתקרמל ולקבל מרקם נוזלי וענברי ניתן לנער מעט את המחבת, כדי ששאר הסוכר יתקרמל. כשנשאר ממש מעט סוכר מערבבים בכף עץ עד להמסה. מורידים מהאש ומוסיפים בהדרגה את השמנת והחמאה תוך כדי ערבוב תמידי. כשהרוטב אחיד מניחים לצינון עד למצב שאפשר למתוח אותו עם הידיים. 4קרם חמאת בוטנים מסקרפונה: מקציפים את כל המרכיבים לקצף אחיד ויציב. 5מפוררים במבה ומערבבים עם חופן בוטנים קצוצים. 6ממיסים בבן מארי את שני סוגי השוקולד ומערבבים היטב. 7מרכיבים: מצפים את העוגיות בטופי ומכניסים לרינג. בונים בתוך הרינג שכבות של עוגייה, קרם, תערובת בוטנים ובמבה. מקפיאים את הכל שעתיים לפחות. 8לפני ההגשה שופכים מעל את השוקולד ומפזרים בוטנים קצוצים מעל. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |