אוכל
אוכל

טייק אוף על דגים חריפים

לכל אחד יש את המתכון שלו לדגים חריפים, וכל אחד מוכן להישבע שהדרך שלו היא הדרך היחידה. כאן הדגים החריפים הולכים צעד קדימה בגרסה צבעונית, אביבית וקלילה

|מאסטר שף| פורסם13:05
דגים חריפים – מיכל אפשטיין (צילום: מתוך מאסטר שף, שידורי קשת)
צילום: מתוך מאסטר שף, שידורי קשת
Rating:4.832reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 2 פילטים של דג לבן
  • פלפל צהוב חתוך גס
  • גמבה חתוכה גס
  • פלפל ירוק חריף
  • 3 עגבניות חתוכות לקוביות
  • 5 שיני שום פרוסות
  • כף פלפל צ׳ומה
  • כוס מים חמים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כף סוכר
  • לימון פרוס
  • כוסברה קצוצה
  • שמן קנולה

אופן ההכנה:

1במחבת עם שמן קנולה מערבבים את כל הפלפלים ביחד עד ריכוך. מוסיפים את העגבניות והשום ומערבבים. מוסיפים כף פלפל צ׳ומה ומערבבים.

2מוסיפים גם מים, מלח, פלפל וסוכר. מנמיכים להבה ונותנים לרוטב להתבשל כחצי שעה.

3מוסיפים את הדג והלימון פרוס. אחרי כ-10 דקות מפזרים כוסברה קצוצה על כל פני המחבת וממשיכים לבשל על אש נמוכה כ-20 דקות.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il