אוכל
אוכל

מרק דגים הונגרי

מרק אדום על בסיס קרפיון, עם הרבה פפריקה כמו שהונגרים אוהבים

|מאסטר שף| פורסם14:42
פילה דניס בציר דגים של עידו קרוננברג (תמונת AVI: mako)
Rating:3.324reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1.5 ק"ג קרפיון

  • 500 גרם דגים אחרים
  • 3 בצלים
  • 1 עגבנייה קצוצה
  • 1 פלפל ירוק קצוץ
  • 2 כפיות פפריקה אדומה
  • כפית גדושה פפריקה חריפה
  • מלח

אופן ההכנה:

1מבשלים את האדרות ואת ראש הדג בסיר עם 2 ליטר מים ועם בצל אחד. קוצצים את שני הבצלים הנותרים.

2מאדים את הבצלים הקצוצים בסיר נוסף. מסננים את המרק, ומוסיפים אליו את הבצל המאודה, העגבנייה, הפלפל הירוק והתבלינים.

3מביאים את המרק לרתיחה נוספת, מוסיפים את הדגים ומבשלים עוד 20 דקות. מוציאים את הדג לצלחת ועליו יוצקים את המרק.

4מגישים עם שמנת, לחם לבן טרי, חמאה ומלח.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il