אוכל
אוכל

מנדרינה חתוכה, מונחת על שמנים ושבבי קרח

מנת ביניים מרעננת את החך של מנדרינה עם שמן זית ומלח גס

|מאסטר שף| פורסם04:42
מנדרינה חתוכה על שמן של שלמה עזרן (צילום: דניאל בר און)
צילום: דניאל בר און
Rating:1.191reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • מנדרינה אחת

  • קוביית קרח כתושה
  • שש כפות שמן זית
  • 4 כפות שמן שקדים
  • 2 כפות שמן אגוזים
  • מלח ים גס

אופן ההכנה:

1מפלטים את המנדרינה, מסדרים בצלחת שטוחה.

2יוצקים את השמנים ומפזרים את הקרח הכתוש. בוזקים מעל הכל מלח ים גס לפי הטעם ומגישים.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il