מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

מנדרינה חתוכה, מונחת על שמנים ושבבי קרח

מנת ביניים מרעננת את החך של מנדרינה עם שמן זית ומלח גס

|מאסטר שף| פורסם04:42
מנדרינה חתוכה על שמן של שלמה עזרן (צילום: דניאל בר און)
צילום: דניאל בר און

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • מנדרינה אחת

  • קוביית קרח כתושה
  • שש כפות שמן זית
  • 4 כפות שמן שקדים
  • 2 כפות שמן אגוזים
  • מלח ים גס

אופן ההכנה:

1מפלטים את המנדרינה, מסדרים בצלחת שטוחה.

2יוצקים את השמנים ומפזרים את הקרח הכתוש. בוזקים מעל הכל מלח ים גס לפי הטעם ומגישים.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il