אוכל
אוכל

דואט בורי ולברק

תוהים על פשר השם של המנה? חכו עד שכל הטעמים הנפלאים האלו ירקדו לכם בפה ואז תבינו

|מאסטר שף| פורסם19:52
Rating:4.849reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • דג בורי שלם נקי
  • דג לברק שלם נקי
  • שמן חמניות לטיגון
  • מלח ופלפל שחור לפי טעם
  • חסה
  • 3 לימונים
  • כף מי זעפרן

לרוטב "באז'י"

  • 6 שיני שום
  • חצי צרור כוסברה
  • חצי פלפל ירוק חריף
  • חצי פלפל אדום חריף
  • 300 גרם אגוזי מלך
  • 2 כפות שמן זית
  • כוס וחצי מים רותחים
  • כף "חמלי סונלי" (תבלין גיאורגי)
  • כף "אוצ'חו סונלי" (תבלין גיאורגי)
  • כף גרגירי כוסברה טחונים
  • 3 כפות חומץ

אופן ההכנה:

1טוחנים את כל חומרי הרוטב לקבלת עיסה.

2ממליחים ומפלפלים את הדגים לפי הטעם.

3מטגנים את הדגים בשלמותם בשמן חמניות חם, עד הזהבה.

4מעבירים לתבנית עם נייר כסף ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות לעוד כ-20 דקות.

5מכינים מגש ומציעים אותו בעלי חסה.

6מסדרים את הדגים על המגש, מוסיפים מעל את הרוטב ומקשטים בלימונים ובמי זעפרן.

סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (4 מנות) - דואט בורי ולברק ברוטב "באז`י"

קלוריות949 אנרגיה
חלבונים61 גרם
פחמימות16 גרם
שומנים69 גרם

לטבלה המלאה

סימון תזונתיעבור המתכון כולו – פסטו LALI – הרטבים של ללי

קלוריות336אנרגיה
חלבונים4 גרם
פחמימות14 גרם
שומנים31 גרם

לטבלה המלאה

סימון תזונתיעבור המתכון כולו – רוטב שזיפים ירוקים – הרטבים של ללי

קלוריות654אנרגיה
חלבונים17 גרם
פחמימות155 גרם
שומנים5 גרם

לטבלה המלאה

הערכים התזונתיים באדיבותערכים תזונתיים למתכוןעלולה להיות סטייה בנתונים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il