
המצרכים (4 מנות):
לרוטב "באז'י"
אופן ההכנה:1טוחנים את כל חומרי הרוטב לקבלת עיסה. 2ממליחים ומפלפלים את הדגים לפי הטעם. 3מטגנים את הדגים בשלמותם בשמן חמניות חם, עד הזהבה. 4מעבירים לתבנית עם נייר כסף ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות לעוד כ-20 דקות. 5מכינים מגש ומציעים אותו בעלי חסה. 6מסדרים את הדגים על המגש, מוסיפים מעל את הרוטב ומקשטים בלימונים ובמי זעפרן. סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (4 מנות) - דואט בורי ולברק ברוטב "באז`י"
סימון תזונתיעבור המתכון כולו – פסטו LALI – הרטבים של ללי
סימון תזונתיעבור המתכון כולו – רוטב שזיפים ירוקים – הרטבים של ללי
![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |