
המצרכים :
לכרישה המאודה:
לדלעת האפויה:
לצנוניות המבושלות:
אופן ההכנה:1מפרידים את העצמות מהנתח וקוצצים את הבשר עד למצב שהוא דק דק. מחממים תנור ל-220 מעלות ומכניסים את העצמות לתנור למשך 5 דקות. 2מוציאים ומפרידים משאריות הבשר, קוצצים את הכוסברה, הפטרוזיליה, הנענע והצנוברים ומערבבים היטב עם הבשר הקצוץ. מוסיפים בצל קצוץ ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. לשים במשך 5-10 דקות. 3חותכים את הכרישה לחתיכות באורך 7-8 ס"מ, שמים בתבנית ביחד עם ציר עוף, שמן זית ומלח ומכניסים לתנור ל-25 דקות עד לצריבה קלה. 4הדלעת: חותכים את הדלעת לקוביות וחולטים במים כ-15 דקות עד לריכוך. מוציאים, מערבבים עם מלח, שמן זית, סוכר, מעט צ'ילי ומעט טימין. מעבירים את הקוביות לתבנית ומכניסים לתנור עד להשחמה קלה. 5בסיר עם ציר עוף ומעט צ'ילי מכניסים את הצנוניות ומבשלים עד לריכוך. 6מסדרים את תערובת הבשר על העצם החשופה בצורת קבב על העצם ומטגנים בשמן חם עד להשחמה קלה. מעבירים לצריבה נוספת לתנור.*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |