
המצרכים (2 מנות):לרוטב פסטו
למצה של הדג
לדג עצמו
אופן ההכנה:הכנת הפסטו : 1להעמיד סיר עם מים רותחים ולהכניס את כל עשבי התיבול לרתיחה של 3 דקות. 2לסנן את המים ולהכניס לבלנדר ידני או מעבד מזון עד שיש מחית רכה רכה. 3להוסיף לטחינה את שיני השום. לאחר מכן להוסיף מעט שמן זית ואת מיץ הלימון. הכנת המצה : 1חותכים בצל ומטגנים עד הזהבה. 2חותכים את הגזר לקוביות , את הכרישה לעיגולים בעובי 1 ס"מ ומוסיפים לבצל המיטגן את השן שום בשלמותה , מעט פלפל שחור , מעט מלח ומעט מאבקת המרק. 3להוסיף 2-3 כוסות מים ולבחוש כמה דקות , להביא לרתיחה ולהוריד לאש נמוכה ל20 דקות. הכנת הדג : 1להכין מחבט על אש גבוהה, ולהצית את הברנדי בתוכה. 2ברגע שיש אש להוסיף את חתיכות הדג , כשהאש ניכבת להשאיר את הדג לעוד 2-3 דקות עד שהוא סופג את כל הברנדי. והדג מוכן. הכנת המנה והגשתה : להניח על צלחת את המצה ( 3 כפות או מצקת). מעל להניח את הדג. להכניס את מחית הפסטו לשקית זילוף ולזלף מעל הדג ומסביב לו. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |