אוכל
אוכל

קבבוני כבש בקערת פוקצ'ה

קבבוני כבש שעושנו בעשבי תיבול טריים בתוך קערת פוקצ'ה ביתית וחמימה, לצד טחינה עם יוגורט וחצילים קלויים. כל מה שצריך כדי להרגיש בבית

|מאסטר שף VIP| פורסם16:45
קבבוני כבש, טחינה בקערת פוקאצ'ה (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:3.826reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים :

לקבבונים:

  • צלע כבש
  • מלח
  • פלפל
  • חופן פטרוזיליה קצוצה דק
  • חופן כוסברה קצוצה דק
  • תימין טרי
  • רוזמרין טרי
  • אורגנו טרי

לקערת הפוקצ'ה:

  • 500 גרם קמח
  • 250 גרם קמח דורום
  • 450 מ"ל מים
  • 15 גרם שמרים
  • 15 גרם מלח
  • 25 גרם סוכר
  • 25 גרם שמן זית

לטחינה:

  • טחינה גולמית
  • יוגורט
  • חופן עגבניות שרי בצבעים
  • שום כתוש
  • פטרוזיליה

לחצילים הקלויים:

  • חצילים
  • לימון
  • שמן זית

אופן ההכנה:

1קוצצים את העין של צלע הכבש דק-דק. מוסיפים מלח, פלפל, פטרוזיליה וכוסברה. לשים יחד היטב ויוצרים קבבונים. על מחבת לוהטת צורבים את הקבבונים מכל צד. במחבת נפרדת, מניחים עלי תימין, רוזמרין ואורגנו טריים. מניחים רשת מעל המחבת ומניחים את הקבבונים. בעזרת מחבת נוספת סוגרים ומעשנים עישון איטי.

2מכיניםפוקצ'ה, משטחים את הבצק על גבי קערה ששומנה מבחוץ בשמן זית.

3הטחינה: בקערה מערבבים את הטחינה עם היוגורט. קוצצים לחצי את עגבניות השרי ומוסיפים לקערה ביחד עם שום כתוש ופטרוזיליה.

4קולים בגריל חצילים, מקלפים וממליחים. מפלפלים, מוסיפים לימון ושמן זית. מסדרים את הקבבונים בתוך קערת הפוקצ'ה, מוסיפים עגבניות ומזלפים מהטחינה ומגישים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il