
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מרתיחים בסיר את המים וכשהם רותחים מוסיפים את הפולנטה תוך כדי ערבוב איטי כדי שלא יווצרו גושים. 2כשהתערובת מסמיכה אחרי כמה דקות מוסיפים חלב, שמנת לבישול (שומרים 2-3 כפות בצד בשביל הפטריות), גבינות וחמאה תוך כדי ערבוב, עד שהתערובת הופכת רכה ואחידה 3בינתיים מכינים את הפטריות: מחממים במחבת חמאה ושמן זית, וכשהחמאה נמסה מוסיפים בצל, שום וכרישה עד לריכוך 4מוסיפים את הפטריות הטריות והמיובשות ומטגנים מעט. 5מוסיפים את השום ואת האספרגוס למחבת יחד עם שמן כמהין אם רוצים. 6מוסיפים את השמנת לבישול שהשארנו בצד יחד עם חופן גבינת פרמזן מגורדת ומערבבים. מכבים את האש. 4בצלחת מורחים את הפולנטה, מוסיפים מעל את הפטריות והאספרגוס ומפזרים קצת שמיר וגבינת פרמז'ן מגורדת. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |