
המצרכים :לעוף:
למילוי:
לסיר:
להרכבת המנה:
אופן ההכנה:1העוף: מערבבים מיונז, פלפלצ'ומה, חרדל, פפריקה, חוואייג' וסילאן ומשרים את העוף. 2מכינים את המילוי: טוחנים כוסברה, שום, בצל, בהרט וראס על חנות ומערבבים עם הבשר הטחון. 3משרים את האורז במים פושרים למשך 30 דקות. מסננים. 4הרולדה: משטחים את חזה העוף על משטח עץ, ממלאים בתערובת הבשר ומגלגלים לרולדה. 5מחממים מחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הכרוב והגזר וממשיכים לטגן. 6מוסיפים צנוברים וצימוקים ואת האורז המסונן, חוואייג', מלח, פפריקה מתוקה, זרעי כמון וזרעי קימל. מטגנים עוד רגע ושומרים בצד. 7מרכיבים את המנה: מחממים בסיר מעט שמן ומטגנים את רצועות הבצל עד הזהבה. מסדרים את רולדות העוף ומוסיפים תערובת של מים עם מעט זעפרן. מוסיפים עוד מים עד לכיסוי הרולדות. מביאים לרתיחה ומכבים את האש. 8משאירים את הסיר סגור עוד כ-10 דקות ואז מוסיפים את תערובת האורז. מכסים בציר עוף עד כס"מ מעל התבשיל, מכסים במגבת ומבשלים עוד כ-45 דקות על אש נמוכה. כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |