אוכל
אוכל

קלאב סנדוויץ' פוסט מודרני

כריך מטורף שהיה אפשר להמציא רק במאסטר שף. נסו אותו בעצמכם

|מאסטר שף| פורסם16:39
טונה צרובה עם פירות אקזוטיים (תמונת AVI: mako)
Rating:2.617reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (1 מנות):

  • 2 קניסטל
  • לימון
  • זרעי כוסברה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1 בצל שאלוט
  • 1 כף גבינה לבנה
  • חצי בנטין
  • שמן זית
  • שום
  • אגוזי מלבר
  • ווסאבי
  • קצח
  • שומשום
  • טונה באיכות טובה לסשימי
  • חסה
  • טריאקי
  • 3 עגבניות שרי
  • ספוטה

אופן ההכנה:

1מרסקים את הקניסטל למחית אחידה. מתבלים במיץ לימון וזרעי כוסברה, מלח ופלפל.

2קוצצים דק בצל שאלוט, מערבבים עם גבינה לבינה ומיץ לימון.

3מטגנים בנטין בשמן זית עם שום.

4מתבלים אגוזי מלבר בוואסבי, קצח ושומשום. טובלים בתערובת את הטונה מצד אחד בלבד, ומטגנים בשמן זית על מחבת חמה. פורסים ל-3 פרוסות.

5מרכיבים את המנה: מניחים פרוסת טונה בצלחת, עליה מחית קניסטל ועלי חסה. על זה מניחים עוד פרוסת טונה, בנטין, גבינה לבנה מעורבבת עם בצל שאלוט ועגבניות שרי. סוגרים מעל בפרוסת טונה שלישית. מחזקים בקיסמים. מגישים עם סלט חסה מתובל בטריאקי, שומשום, ווסאבי וספוטה.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il