אוכל
אוכל

גרניטה תפוחים

ברד קפוא וקיצי של תפוחים אדומים, תפוחים ירוקים, אשכולית בשביל המרירות ומשמשים בשביל החופש הגדול. למתקדמים יש גם הצעת הגשה מגניבה פלוס

|מאסטר שף| פורסם10:36
גרניטה תפוחים של איב ענן (צילום: מתוך מאסטר שף 5, שידורי קשת)
צילום: מתוך מאסטר שף 5, שידורי קשת
Rating:4.717reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1 תפוח אדום, חתוך גס
  • 2 תפוח ירוק חמוץ, חתוכים גס
  • פלחים מחצי אשכולית (ללא הלבן)
  • 2 משמשים טריים מגולענים
  • חצי כוס מים

להגשה:

  • 1 תפוח ירוק
  • 1 תפוח אדום יפה
  • פלח דקיק של אשכולית אדומה

אופן ההכנה:

1מרסקים את המצרכים (מלבד המים) לגרניטה בבלנדר למחית דלילה. מוסיפים חצי כוס מים תוך כדי פעולת המכשיר. מעבירים במסננת על מנת לקבל את הנוזל בלבד. שמים בקופסא או קערה ושמים את הנוזל במקפיא.

2לאחר 15 דק' במקפיא - בוחשים. חוזרים על פעולת הבחישה וההקפאה עוד 4 פעמים, או עד לקבלת ברד.

3להגשה: חותכים פרוסת תפוח ירוק לגפרורים דקים בעובי 2 מ"מ. חותכים את הראש של התפוח האדום כמו כובע ומרוקנים את התפוח עם רינג. מעבירים את הגרניטה לתפוח, ומקשטים בגפרורי תפוחים ופלח דקיק של אשכולית אדומה.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il