
המצרכים :לקונפי ברווז
לרוטב
לסלט
אופן ההכנה:1קונפי ברווז: שמים את הגרונות בסיר ומכסים בשמן זית. מבשלים על אש נמוכה עד שהבשר מתרכך לגמרי ומוסיפים עלי תימין, שום ופלפל שחור. 2רוטב: מצמצמים ציר בקר, מוסיפים מיץ תפוזים, ג'ינג'ר וסוכר ומבשלים עד שהרוטב מסמיך מאוד. 3סלט: מטגנים את האורז השחור בשמן עמוק עד שהוא מתנפח ומוצאים מהר, שלא יישרף. מפרידים את הפטרוזיליה, הכוסברה והנענע לעלים. מוסיפים את זרעי השומר. מערבבים את כל מרכיבי הסלט ומגישים. *לקישוט התפוז פורסים תפוז לעיגולים דקיקים ומייבשים בתנור שעה בחום של 70 מעלות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |