אוכל
אוכל

סלט ברווז

השופטים עפו על המנה של ליאור, ונראה שלגמרי בצדק: ברוח השאריות של הקצב היא הרכיבה סלט מהמם של המון ירוקים וקצת ברווז, ואת הטאץ' הסופי נתנה עם אורז שמתפצפץ בפה

|מאסטר שף| פורסם23:00
סלט ברווז (צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף)
צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף
Rating:4.655reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה וחצי
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

לקונפי ברווז

  • גרונות של ברווז
  • שמן זית
  • 5 שיני שום
  • תימין
  • פלפל שחור

לרוטב

  • ציר בקר
  • מיץ מ-2 תפוזים
  • 10 ס"מ ג'ינג'ר מגורר
  • 1 כפית סוכר

לסלט

  • רבע כוס אורז שחור
  • שמן לטיגון עמוק
  • צרור גדול פטרוזיליה
  • צרור גדול כוסברה
  • צרור נענע
  • 1 כף זרעי שומר קלויים, שלמים

אופן ההכנה:

1קונפי ברווז: שמים את הגרונות בסיר ומכסים בשמן זית. מבשלים על אש נמוכה עד שהבשר מתרכך לגמרי ומוסיפים עלי תימין, שום ופלפל שחור.

2רוטב: מצמצמים ציר בקר, מוסיפים מיץ תפוזים, ג'ינג'ר וסוכר ומבשלים עד שהרוטב מסמיך מאוד.

3סלט: מטגנים את האורז השחור בשמן עמוק עד שהוא מתנפח ומוצאים מהר, שלא יישרף. מפרידים את הפטרוזיליה, הכוסברה והנענע לעלים. מוסיפים את זרעי השומר. מערבבים את כל מרכיבי הסלט ומגישים.

*לקישוט התפוז פורסים תפוז לעיגולים דקיקים ומייבשים בתנור שעה בחום של 70 מעלות.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il