אוכל
אוכל

צלעות ממולאות

מתכון של סופי פורת ממשימת הגמר במאסטר שף: צלעות טלה ממולאות בחלקי פנים, צרובות על מחבת לוהטת ומוגשות עם רוזמרין שרוף שנותן ניחוח קסום למנה קסומה

|מאסטר שף| פורסם11:42
צלעות ממולאות (צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף)
צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף
Rating:3.826reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • נתח צלעות שלם (עם 4-5 עצמות של צלעות)
  • 200 גרם שקדי עגל
  • 100 גרם טחולים של עוף
  • מלח
  • פלפל
  • בהרט
  • מיץ לימון
  • רוזמרין

אופן ההכנה:

1בעזרת סכין חדה וצרה עושים כיס באמצע כל צלע.

2מערבבים את שקדי העגל עם הטחולים ומתבלים במלח, פלפל, בהרט ומעט לימון.

3ממלאים את הכיסים שיצרנו בתערובת, וסוגרים את הצלעות. מטגנים על מחבת מכל הצדדים.

4להגשה: מניחים את הצלעות על צלחת ושורפים עלי רוזמרין באמצעות ברנר סמוך ככל שניתן להגשה.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il