
מג'דרה מקינואהלא רק שאין במג'דרה הזאת אורז - אין בה כמון! למרות שינוי סדרי עולם, סמכו על שף יונתן רושפלד שהוא יודע מה הוא עושה כשהוא מכניס למנה הים תיכונית טוויסט אסייתי![]() צילום: קשת, מאסטר שף VIP |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מבשלים את הקינואה והכורכום בסיר עם שני ליטר מים. בסיר נוסף שמים עדשים שחורות, מכסים במים ומבשלים. 2במחבת אחרת מחממים שמן זית, שמים בצל סגול, פלפלים חריפים, שורש ג'ינג'ר ושום ומטגנים עד להזהבה. 3מכניסים את תוכן המחבת לסיר העדשים השחורות. מוסיפים את התמרינדי , הקארי הירוק והסוכר וממשיכים בבישול. 4כאשר הקינואה מוכנה, מוסיפים 2 כוסות עדשים. מתבלים בכוסברה, בצל ירוק ומלח. מוסיפים למסה פטריות נמקו וערמוני מים ומכניסים לצינון. 5חולטים בצל ירוק באורך 6-7 ס"מ במשך דקה. מצננים במי קרח ומפזרים מעל המנה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |