
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1שמים מעט שמן קנולה במחבת, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומאדים עד שהוא נהיה שקוף. 2מוסיפים למחבת את האנטריקוט הטחון ,ומערבבים עד שהבשר מבושל. 3מוסיפים חצי מכמות הפלפל האנגלי, רכז הרימונים, הסוכר, הפלפל השחור, המלח ואת תמר ההינדי שמדולל בחצי כוס מים חמים. מאדים 2 דקות נוספות לחיבור התבלינים עם הבשר. 4מורידים מהאש את תערובת הבשר והתבלינים לקערה,מוסיפים לתערובת את האורז המבושל למחצה, הצנוברים והאוכמניות. מערבבים היטב. 5מרוקנים את החצילונים כמה שיותר קרוב לקליפה מבלי לשבור אותם ,וממלאים במלית האורז והבשר המתובלן. 6מחממים בסיר האלומיניום מעט שמן קנולה ומטגנים קלות את החצילונים הממולאים מכל הכיוונים עד להזהבה. 7מוסיפים את ציר הבקר ושאר מחצית התבלינים מלח, פלפל שחור,פלפל אנגלי, סוכר, רכז רימונים והתמר ההינדי. 8מבשלים את הכול על להבה קטנה במשך חצי שעה ומכניסים את הסיר לתנור לחום של 120 מעלות למשך שעה וחצי. 9כשהמנה מוכנה מוציאים בזהירות את החצילונים ומניחים על צלחת לבנה אובלית. יוצקים מעט מהרוטב השחור מסביב ומקשטים בצנוברים קלויים. סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (4 מנות)
![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |