אוכל
אוכל

פתיתי קוסקוס עם ירקות סתיו

פתיתים עגולים עם ירקות שורש עונתיים ופרמזן. תענוג בטעם ובמרקם

|מאסטר שף| פורסם18:42
פתיתים בירקות שורש (תמונת AVI: mako)
Rating:4.214reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות-

המצרכים (2 מנות):

  • 200 גרם פתיתים
  • חצי ליטר ציר עוף
  • 1 סלק
  • 1 ארטישוק ירושלמי
  • 1 גזר
  • 50 גרם דלעת
  • 1 פלפל חריף
  • 50 גרם גבינת פרמזן
  • צרור כוסברה

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפתיתים עם ציר העוף בהתאם להוראות היצרן ומקררים.

2אופים בתנור בחום בינוני-גבוה (200 מעלות) את הסלק והארטישוק הירושלמי חתוכים לקוביות, עד שהם מתרככים (הארטישוק הירושלמי כרבע שעה והסלק חצי שעה). מאדים במחבת עם מחמאה גזר ודלעת.

3מטגנים מעט פלפל צ'ילי בשמן זית. מוסיפים למחבת את הפתיתים עד לציפוי עדין בשמן והפרדה של הפתיתים. מוסיפים את הדלעת, הסלק, הגזר והארטישוק הירושלמי. מפזרים כוסברה מלמעלה ופרמזן מגורד.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il