אוכל
אוכל

סשימי ללא כבישה

אהרוני קרא לה מנה עילית, מיכל התלהבה מהאומץ של השילובים – אז כן, ג'אנה אומנם עוזבת את הנבחרת, אבל עושה את זה בראש מורם

|מאסטר שף| פורסם23:10
דג מטוגן עם סלט שעועית ירוקה (צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף)
צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף
Rating:310reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 200 גרם דג ברמונדי טרי (ללא עור ועצמות)
  • 50 גרם שמן בזיליקום (ראו מיד)
  • 1 שורש פטרוזיליה קטן
  • 1 פינגר ליים (הבשר בלבד, נראה כמו קוויאר)
  • מלח גס אטלנטי
  • 2 כפות יוגורט כבשים
  • חופן צ'יפס קוקוס ממותק

לשמן בזיליקום:

  • חצי צרור בזיליקום
  • 2 כוסות + 4 כפות שמן

אופן ההכנה:

1פורסים את הדג לפרוסות יפות של סשימי.

2מכינים שמן בזיליקום: שוטפים את הבזיליקום ומייבשים היטב. מחממים בסיר 2 כוסות שמן עד שהשמן חם מאוד. מטגנים את הבזיליקום בשמן עד לקבלת צ'יפס (בערך דקה), מוציאים לנייר סופג ומצננים.

3מעבירים את הצ'יפס לבלנדר וטוחנים עם 4 כפות שמן נקיות (לא מסיר הטיגון). מסננים את השמן שנוצר דרך חיתול בד.

4מגררים את שורש הפטרוזיליה בפומפייה גסה.

5צלחות: בוזקים משמן הבזיליקום על צלחת, מסדרים מעל את פרוסות הדג ומפזרים מבקבוקוני הפינגר ליים. מפזרים מלח אטלנטי מעל הכל ואת השורש המגורד בין לבין.

6שמים נגיעות מהיוגורט בין חתיכות הדג ומעל הכל מפזרים צ'יפס קוקוס.

המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.

תגיות:סשימי
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il