אוכל
אוכל

דניס מאודה עם פטריות טריות וגבינת רוקפור

מנה שכולה עדינות ואנינות. בואו לתת ביס בדג שפשוט יימס לכם בפה

|מאסטר שף| פורסם20:19
דניס עם פטריות ורוקפור (תמונת AVI: mako)
Rating:410reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • 1 דג דניס
  • 1/3 כוס שמן זית
  • מלח ופלפל שחור
  • 3 פטריות חורש גדולות
  • 6 פטריות שמפיניון פרוסות
  • 50 גרם גבינת רוקפור
  • צילי אדום טרי קצוץ לקישוט

אופן ההכנה:

1מורחים את הדג בשמן זית, ממליחים ומפלפלים.

2במחבת חמה מטגנים את הפטריות במעט שמן זית. לאחר 2 דקות מוציאים לקערה עם כל הנוזלים.

3מוסיפים לאותה מחבת שמן זית, ומפוררים פנימה את הגבינה. ברגע שהגבינה נמסה עם השמן מחזירים פנימה את הפטריות לדקה נוספת. מצננים.

4מניחים 3 כפות מתערובת הפטריות על נייר כסף, וממלאים את בטן הדג ב-2 כפות נוספות מרוטב הפטריות. יוצרים ארובה מנייר כסף, ואופים בתנור למשך 12 דקות.

5לאחר שהדג נעשה למידת הצורך מגישים על צלחת עם רוטב הפטריות הנותר.

סימון תזונתיעבור כל המתכון:

קלוריות

1136 אנרגיה

חלבונים120 גרם
פחמימות17 גרם
שומנים65 גרם

לטבלה המלאה

הערכים התזונתיים באדיבותערכים תזונתיים למתכוןעלולה להיות סטייה בנתונים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il