1מורחים את הדג בשמן זית, ממליחים ומפלפלים.
2במחבת חמה מטגנים את הפטריות במעט שמן זית. לאחר 2 דקות מוציאים לקערה עם כל הנוזלים.
3מוסיפים לאותה מחבת שמן זית, ומפוררים פנימה את הגבינה. ברגע שהגבינה נמסה עם השמן מחזירים פנימה את הפטריות לדקה נוספת. מצננים.
4מניחים 3 כפות מתערובת הפטריות על נייר כסף, וממלאים את בטן הדג ב-2 כפות נוספות מרוטב הפטריות. יוצרים ארובה מנייר כסף, ואופים בתנור למשך 12 דקות.
5לאחר שהדג נעשה למידת הצורך מגישים על צלחת עם רוטב הפטריות הנותר.
סימון תזונתיעבור כל המתכון:
| קלוריות | 1136 אנרגיה |
| חלבונים | 120 גרם |
| פחמימות | 17 גרם |
| שומנים | 65 גרם |
לטבלה המלאה
הערכים התזונתיים באדיבות
עלולה להיות סטייה בנתונים