אוכל
אוכל

עוף ברוטב אגוזי מלך

רוטב אגוזים נהדר שעוטף עוף צלוי היטב – המטבח הגאורגי במיטבו

|מאסטר שף| פורסם23:10
עוף ברוטב אגוזי מלך (צילום: נתנאל ישראל, מאסטר שף)
צילום: נתנאל ישראל, מאסטר שף
Rating:4.719reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 4 שוקיים עם עור

לרוטב:

  • 200 גרם אגוזי מלך
  • חצי צרור כוסברה
  • פלפל חריף אדום
  • 4 שיני שום
  • כף כוסברה יבשה
  • כף תבלין חמלי סונלי (תבלין גאורגי)
  • ליטר ציר עוף

אופן ההכנה:

1טוחנים את מרכיבי הרוטב יחד בבלנדר, ומזלפים בזרם דק ואיטי את ציר העוף עד להיווצרות רוטב במרקם שדומה ליוגורט.

2מחממים שמן במחבת. צורבים היטב את השוקיים עד להשחמה ומכניסים את העוף לתנור להשלמת הבישול.

3מרכיבים: מוזגים את הרוטב לצלחת עמוקה, מניחים את העוף ברוטב ומעל מפזרים גרידת תפוז.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il