
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1טוחנים את מרכיבי הרוטב יחד בבלנדר, ומזלפים בזרם דק ואיטי את ציר העוף עד להיווצרות רוטב במרקם שדומה ליוגורט. 2מחממים שמן במחבת. צורבים היטב את השוקיים עד להשחמה ומכניסים את העוף לתנור להשלמת הבישול. 3מרכיבים: מוזגים את הרוטב לצלחת עמוקה, מניחים את העוף ברוטב ומעל מפזרים גרידת תפוז. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |