
המצרכים :לבצק:
למילוי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1הבצק: לשים את המרכיבים עד שמתקבל בצק אחיד. 2המילוי: מאדים את התרד בסיר ונפטרים מהנוזלים שהוא מגיר. 3קוצצים את התרד, מערבבים עם ריקוטה, פרמזן וחצי ביצה ומתבלים. 4פורסים את הבצק על השולחן ומסדרים את המילוי. במרכז המילוי יוצרים גומה ושוברים לתוכה חלמון. סוגרים. 5מבשלים דקה וחצי במים רותחים ומעבירים למחבת עם מרווה וחמאה. המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. תגיות:רביולי ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |