אוכל
אוכל

גלילות סינטה עם חזה אווז על טחינה אדומה

לא תאמינו כמה זה פשוט לעשות את עצמכם מבסוטים מעל הראש. מתבלים, מגלגלים, מטגנים ומתפנקים

|מאסטר שף| פורסם21:00
גלילות סינטה עם חזה אווז (תמונת AVI: mako)
Rating:1.47reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

לגלילות

  • 5 פרוסות רחבות של אווז מעושן
  • 5 פרוסות סינטה דקות
  • פלפל
  • שומר שלם פרוס
  • שמן זית
  • מעט סוכר
  • 2 תפוחי אדמה חתוכים לרצועות (צ'יפס)
  • שמן לטיגון עמוק

לטחינה

  • מים
  • מלח
  • טחינה גולמית

להגשה

  • עגבנייה פרוסה
  • פלפל גרוס

אופן ההכנה:

1מטגנים במחבת את פרוסות האווז המעושן עד הזהבה.

2מגלגלים לתוך חתיכות הסינטה את האווז.

3מטגנים את הגלילות במחבת פסים (רצויי בשומן שנשאר ממחבת האווז), מתבלים רק בפלפל (משום שהאווז מלוח).

4על אותו מחבת פסים צולים את השומר ובוזקים עליו שמן וסוכר.

5בסיר שמן עמוק מטגנים את הצ'יפס.

6בקערה נוספת מכינים טחינה: מערבבים את מרכיבי הטחינה בקערה.

7ההגשה: מסדרים בצלחת את כל המרכיבים, מוסיפים את העגבנייה, בוזקים מעל הכל טחינה ופלפל גרוס.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il