
המצרכים (2 מנות):לגלילות
לטחינה
להגשה
אופן ההכנה:1מטגנים במחבת את פרוסות האווז המעושן עד הזהבה. 2מגלגלים לתוך חתיכות הסינטה את האווז. 3מטגנים את הגלילות במחבת פסים (רצויי בשומן שנשאר ממחבת האווז), מתבלים רק בפלפל (משום שהאווז מלוח). 4על אותו מחבת פסים צולים את השומר ובוזקים עליו שמן וסוכר. 5בסיר שמן עמוק מטגנים את הצ'יפס. 6בקערה נוספת מכינים טחינה: מערבבים את מרכיבי הטחינה בקערה. 7ההגשה: מסדרים בצלחת את כל המרכיבים, מוסיפים את העגבנייה, בוזקים מעל הכל טחינה ופלפל גרוס. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |