אוכל
אוכל

מרק עגבניות ופלפלים בלחם

בליווי כופתאות ריקוטה

|מאסטר שף| פורסם18:07
השופטים טועמים את מנת הלחם של אביבה
Rating:4.8324reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

למרק:

  • 2 עגבניות
  • 2 פלפלים אדומים
  • 1 פלפל חריף
  • 2 שיני שום
  • 1 בצל
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל
  • חצי מכל שמנת מתוקה
  • 1 לחם אחיד
  • 50 גרם גבינת פרמזן

לכופתאות:

  • 100 גרם גבינת ריקוטה
  • 1 חלבון
  • 5 כפות קמח לבן
  • מלח
  • פלפל
  • חמאה

אופן ההכנה:

1קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן זית.

2מוסיפים את העגבניות והפלפלים, חתוכים לקוביות ומטגנים עוד קצת.

3מוסיפים 2 שיני שום ומים עד כיסוי מלא של הירקות ועוד כוס, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים 30 דקות.

4מורידים מהאש וטוחנים בבלנדר.

5מעבירים את המרק דרך מסננת לקבלת מרקם חלק ומוסיפים חצי מיכל שמנת מתוקה.

6חוצים את הלחם לאורכו ומרוקנים את שני החצאים.

7אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-10 דקות, מוציאים, מורחים בחמאה ושום ומפזרים את הפרמזן על כל הלחם, ואופים עוד 10 דקות.

8הכופתאות: מקציפים את החלבון ומוסיפים לו את הגבינה, הקמח, מלח ופלפל.

9בעזרת 2 כפיות יוצרים כופתאות ומכניסים למים רותחים ל -3 דקות. מוציאים ומסננים ומטגנים בחמאה עד להזהבה.

10מוזגים לכל חצי לחם מרק ומוסיפים את הכופתאות, רצוי להגיש עם בצל ירוק.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il