אוכל
אוכל

פולנטה במרווה עם דג מוסר

מנת חצי הגמר של טום אביב: פולנטת תירס שהיא כמעט מרק קטיפתי, עשירה בטעמי חמאה ומרווה, שבמרכזה נח בשקט בשקט, בלי לגנוב את ההצגה מהכוכבת הגדולה, חצי פילה מוסר. מנה שמשלבת תחכום, פשטות ויופי של טעמים

|מאסטר שף| פורסם12:23
פולנטה עם דג (צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף)
צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף
Rating:4.417reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 100 גרם קמח תירס
  • 200 מ"ל מים
  • חצי חבילת חמאה
  • שמן זית
  • מרווה
  • חצי פילה דג מוסר

אופן ההכנה:

1מבשלים בסיר את קמח התירס עם המים. לאחר כ-10 דקות מוסיפים חמאה ומערבבים.

2במקביל מחממים במחבת שמן זית לחום נמוך, ומבשלים בו כמה עלי מרווה למשך כ-10 דקות.

3עוטפים את פילה המוסר במרווה ובניילון נצמד למשך כל זמן בישול הפולנטה.

4לאחר כ-40 דקות מוסיפים לסיר כף משמן המרווה ומערבבים, חוזרים על הפעולה 4 פעמים.

5מטגנים את הדג.

6צולים שישה עלי מרווה נוספים בתנור בחום של 150 מעלות למשך 8 דקות. קוצצים ארבעה מהעלים לאבקה ומשאירים שניים שלמים, כקישוט למנה.

7מניחים את הדג על הפולנטה (שימו לב, מדובר בפולנטה נוזלית במיוחד), מפזרים אבקת מרווה ומקשטים בשני העלים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

תגיות:מאסטר שף
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il