
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1מקלפים את הפפאיה ויוצרים ג'וליינים ארוכים ודקים. מעבירים לקערה. 2מוסיפים מיץ ליים, שום וקצת מלח ומניחים בצד ל-5 דקות. מעבירים למכתש ועלי וכותשים מעט. 3חותכים את עגבניות השרי לרבעים ופורסים דק את הצ'ילי האדום. 4חולטים את אפונת השלג במים רותחים 2 דקות, שוטפים במים קרים וחותכים. 5הרוטב: מחממים בסיר קטן את הגלנגל, הכפיר ליים, הסויה, סוכר הדקלים, חומץ האורז והמלח. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שמסמיך. 6מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את שבבי האורז לדפי אורז קריספיים. 7מערבבים את אבקת הטמפורה עם מי קרח לקבלת בלילה. טובלים את קוביות הטופו ומטגנים עד הזהבה. 8מבשלים בסיר 8 שבבי אורז עד שהם רכים ומתגלגלים לצורת צינור. 9הרכבת המנה: מערבבים את הפפאיה, העגבניות, אפונת השלג, הצ'ילי והצינורות של שבבי האורז עם הרוטב. טועמים ומתקנים תיבול (אולי חסר עוד מיץ ליים או מלח). 10מניחים בערימה על צלחת. מסדרים מעל את הטופו ושבבי האורז המטוגנים, מפזרים בוטנים ומקשטים בעלי כוסברה. המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |