
ספיחה - תבשיל עגבניות וחציליםמתכון של חיים כהן למנה שמגיעה כתוספת לחלה טרייה או כל סוג אחר של לחם |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1חותכים את העגבניות לרבעים או שישיות, ומחממים מחבת עם שמן. כשהשמן חם מכניסים אליו את העגבניות, ואחרי דקה את השום והפלפל החריף. 2. מפזרים מלח מלמעלה, סוגרים את המחבת ומבשלים 15 עד 20 דקות. 3. פורסים את החצילים לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ ומחממים שמן במחבת נוספת. 4. מטגנים את החציל משני הצדדים, עד לקבלת צבע חום. מעבירים לנייר מגבת לספיגת השמן. 5. מרימים את המכסה של תערובת העגבניות, מוסיפים את החציל, סוגרים ומבשלים עוד 10 דקות. 6. מגישים עם חלה, חם או קר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |