
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1הבצק: מערבלים את הביצים במעבד מזון. מוסיפים כף שמן זית, מלח, פלפל וכוס קמח ומערבלים חצי דקה. לאט לאט מוסיפים עוד כוס קמח עד שנוצר בצק לא דביק. אם צריך – מוסיפים גם עוד. מעבירים את הבצק לקערה, מכסים בניילון נצמד ונותנים לו לנוח. 2המילוי: חותכים בצל, שלוטים ושום, מטגנים על מחבת עם שמן זית עד להזהבת הבצלים. מוסיפים פטריות חתוכות ומערבבים, עד שהפטריות מוכנות. מוסיפים גם את עגבניות השרי (שלמות) והקלבדוס. מציתים את המחבת (בזהירות) ומקפיצים. 3מעבירים את המלית למעבד מזון ומעבדים כחצי דקה. 4מטגנים את כבד האווז באותה המחבת – כל צד חצי דקה, ומוסיפים למעבד המזון עם המלית. מוסיפים עוד קצת קמח ומפעילים לעוד כחצי דקה. מעבירים למקרר ל-20 דקות. 5מרדדים את הבצק במכונת פסטה, עד רמה 7 (עובי דק). 6מעבירים את המילוי לשק זילוף. פורסים רצועה של בצק על משטח העבודה ומזלפים מעגלים (ריקים) של המלית. בתוך כל מעגל, מניחים חלמון ביצה. מכסים עם עוד רצועה של בצק, מהדקים מסביב לכל עיגול ומוודאים שאין אוויר בתוך הכיסון או חורים. חותכים לצורה של רביולי. 7מרתיחים מים בסיר גדול, כשהם רותחים מוסיפים מלח ומבשלים את הרביולי 3-4 דקות עד שהם צפים. מסננים. 8הרוטב: מטגנים במחבת בצל ושאלוטים קצוצים. מוסיפים מעט קלבדוס, מציתים ומקפיצים. מוסיפים מעט ציר בקר, מערבבים וטוחנים במעבד מזון. 9מגישים את הרביולי על הרוטב. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |