
המצרכים (4 מנות):לעוף:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מסירים את העור מהחלק של הכרעיים ושומרים בצד. 2מחממים מעט שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב. 3מוסיפים את הכבש הטחון ומטגנים ביחד כמה דקות. 4מוסיפים לסיר פטרוזיליה, כוסברה, צנוברים, מקלות שקדים וצימוקים שחורים. מערבבים היטב. 5מוסיפים מלח, פלפל, קינמון ואת האורז. מערבבים, מוסיפים שתי כוסות מים ומבשלים על אש נמוכה עד שהאורז מוכן. 6ממלאים את רבעי העוף בתערובת האורז ועוטפים עם העור שהשארנו בצד. 7מכינים את הרוטב: מטגנים בצל בשמן זית. מסדרים עליו את העופות ומתבלים במלח, פפריקה ופלפל. 8בקערה נפרדת מערבבים צ'ילי, סויה, שמן זית, דבש וטריאקי. שופכים על העוף ומבשלים כ-10 דקות. 9מחממים תנור ל-180 מעלות. 10מעבירים את השוקיים לתבנית התנור. מפזרים פטרוזיליה קצוצה ואופים כשעה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |