אוכל
אוכל

רבעי עוף ממולאים

במקום העוף הממולא המסורתי, נסו לקחת רבעי עוף - פולקע וכרעיים - ולמלא אותם באורז מבושם בבשר כבש. לשושי ללוש זה עבד מעולה באודישן ל"מאסטר שף"

|מאסטר שף| פורסם12:11
שוקי עוף ממולאות (צילום: מתוך
צילום: מתוך "מאסטר שף" עונה 7, קשת
Rating:4.255reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

לעוף:

  • 4 שוקי עוף ללא עצם
  • מעט שמן זית, לטיגון
  • בצל, קצוץ
  • חצי קילו כבש טחון
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • חופן כוסברה קצוצה
  • רבע כוס צנוברים
  • רבע כוס מקלות שקדים
  • רבע כוס צימוקים שחורים קטנים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • קורט קינמון
  • כוס אורז פרסי

לרוטב:

  • 1 בצל גדול, פרוס דק
  • מעט שמן זית לטיגון
  • מלח
  • פפריקה
  • פלפל שחור
  • רבע כוס צ'ילי מתוק
  • רבע כוס סויה
  • רבע כוס שמן זית
  • רבע כוס דבש
  • רבע כוס טריאקי

אופן ההכנה:

1מסירים את העור מהחלק של הכרעיים ושומרים בצד.

2מחממים מעט שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב.

3מוסיפים את הכבש הטחון ומטגנים ביחד כמה דקות.

4מוסיפים לסיר פטרוזיליה, כוסברה, צנוברים, מקלות שקדים וצימוקים שחורים. מערבבים היטב.

>> לכל מתכוני הפרק

5מוסיפים מלח, פלפל, קינמון ואת האורז. מערבבים, מוסיפים שתי כוסות מים ומבשלים על אש נמוכה עד שהאורז מוכן.

6ממלאים את רבעי העוף בתערובת האורז ועוטפים עם העור שהשארנו בצד.

7מכינים את הרוטב: מטגנים בצל בשמן זית. מסדרים עליו את העופות ומתבלים במלח, פפריקה ופלפל.

8בקערה נפרדת מערבבים צ'ילי, סויה, שמן זית, דבש וטריאקי. שופכים על העוף ומבשלים כ-10 דקות.

9מחממים תנור ל-180 מעלות.

10מעבירים את השוקיים לתבנית התנור. מפזרים פטרוזיליה קצוצה ואופים כשעה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il