
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים פלנצ'ה וממיסים בה את שומן האווז. מטגנים את הבצל בשומן המומס. 2כשהבצל מזהיב מזיזים אותו הצידה ומוסיפים את השקדים. ממשיכים לטגן. 3מזיזים את השקדים הצידה, מוסיפים את האשכים ומטגנים. באותה דרך ממשיכים עם הטחול, השווארמה וכבד האווז. 4אחרון מוסיפים את שומן הכבש, וממשיכים. מערבבים יחד את כל איברי הפנים ומתבלים בתבלין מעורב. כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. תגיות:מעורב ירושלמי ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |