אוכל
אוכל

מעורב ירושלמי

כל כך הרבה נדיבות הייתה במעורב הירושלמי של זהבה בן נעים, שהשופטים פשוט לא יכלו שלא להעביר אותה. כבד אווז, שומן כבש, שקדי עגל - ככה מכינים מעורב מכל הלב

|מאסטר שף| פורסם22:40
מעורב ירושלמי לצד ירקות צלויים (צילום: מתוך
צילום: מתוך "מאסטר שף 8", שידורי קשת
Rating:3.928reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 150 גרם שומן אווז
  • 4 בצלים, פרוסים
  • 250 גרם שקדי עגל, חתוכים גס
  • 200 גרם אשכי הודו
  • 150 גרם טחול עוף
  • 250 גרם שווארמה נקבה, חתוכה גס
  • 200 גרם כבד אווז, חתוך גס
  • 100 גרם שומן כבש, קצוץ
  • תבלין למעורב

אופן ההכנה:

1מחממים פלנצ'ה וממיסים בה את שומן האווז. מטגנים את הבצל בשומן המומס.

2כשהבצל מזהיב מזיזים אותו הצידה ומוסיפים את השקדים. ממשיכים לטגן.

3מזיזים את השקדים הצידה, מוסיפים את האשכים ומטגנים. באותה דרך ממשיכים עם הטחול, השווארמה וכבד האווז.

4אחרון מוסיפים את שומן הכבש, וממשיכים. מערבבים יחד את כל איברי הפנים ומתבלים בתבלין מעורב.

כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il