
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים שמן בסיר עמוק. 2חותכים את הבצל לחתיכות גדולות ושמים בסיר עד להשחמה. מוסיפים את העצמות עד טיגון שיטחי למשך כ-5 דקות. 3קולפים וחותכים את הירקות לחצאים. מניחים בסיר ונותנים להם להתאדות בסיר סגור למשך כ-5 דקות. 4מוסיפים כפית שטוחה של כורכום, קורט מלח לפי הטעם ומעט פלפל לבן. 5שופכים פנימה קומקום מים רותחים ונותנים למרק להתבשל לפחות שעתיים. 6מוציאים את העצמות מהסיר ומועכים עם פומפיה את הירקות. מחזירים את העצמות. 7בוזקים פנימה חופן של כוסברה קצוצה ומגישים עם לחם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |