1לבצק: ממסים את החמאה בסיר, מוסיפים מלח ומים, מערבבים ומכבים את האש. מוסיפים קמח ולשים עד לקבלת בצק רך ואחיד. מכסים ומניחים בצד.
2מכינים את המילוי: עוטפים את החצילים בנייר כסף ואופים בחום הגבוה ביותר של התנור 30-40 דקות. חוצים את החצילים לשניים, מוציאים את תוכנם ומסננים. מפוררים פנימה גבינה בולגרית ומערבבים. מתבלים.
3קורצים כדורים מהבצק, פותחים אותם עם מערוך ומניחים כף מהמלית. סוגרים את הבצק ומברישים בביצה, חלמון וטיפה מים. מפזרים שומשום.
4אופים בחום בינוני כחצי שעה ומגישים עם ביצה קשה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!