אוכל
אוכל

בורקס עם חציל וגבינה בולגרית

מתכון למאפה ביתי מבצק פריך שנחטף בדקות. מומלץ להגיש עם ביצה קשה

|מאסטר שף| פורסם16:41
בורקס חצילים (תמונת AVI: mako)
Rating:4.843reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבצק:

  • 200 גרם מרגרינה
  • 3\2 כוס מים
  • קורט מלח
  • חצי קילו פחות חצי כוס קמח

למלית:

  • 2 חצילים
  • גבינה בולגרית
  • מלח ופלפל

לאפייה:

  • ביצה
  • חלמון
  • מעט מים
  • שומשום

אופן ההכנה:

1לבצק: ממסים את החמאה בסיר, מוסיפים מלח ומים, מערבבים ומכבים את האש. מוסיפים קמח ולשים עד לקבלת בצק רך ואחיד. מכסים ומניחים בצד.

2מכינים את המילוי: עוטפים את החצילים בנייר כסף ואופים בחום הגבוה ביותר של התנור 30-40 דקות. חוצים את החצילים לשניים, מוציאים את תוכנם ומסננים. מפוררים פנימה גבינה בולגרית ומערבבים. מתבלים.

3קורצים כדורים מהבצק, פותחים אותם עם מערוך ומניחים כף מהמלית. סוגרים את הבצק ומברישים בביצה, חלמון וטיפה מים. מפזרים שומשום.

4אופים בחום בינוני כחצי שעה ומגישים עם ביצה קשה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il