
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים את השמן בסיר גדול. 2מוסיפים את הבצל והבשר ומטגנים 12 דקות עד להזהבה. מוסיפים חצי מהגזר ומטגנים 5 דקות נוספות. 3מתבלים במלח, מוסיפים מים עד לכיסוי הבשר, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כשעה וחצי עד ריכוך חלקי של הבשר. בסוף הבישול רוב הנוזלים אמורים להתאדות. 4משרים את האורז במים רותחים עם מעם מלח 15 דקות. מסננים. 5מניחים שום במרכז תבשיל הבשר, מעליו מניחים בשכבה אחת את שאר הגזר, הצימוקים, החמוציות וגרגרי החומוס. מניחים מעל את האורז בשכבה אחת. 6סוגרים את הסיר ומאדים מעל להבה נמוכה את כל הנוזלים במשך 20 דקות, עד שהאורז רך לחלוטין. אם צריך מוסיפים מעט מים. מערבבים מדי פעם. 7מפזרים מעל את הפלפל החריף הקצוץ, מבשלים 5 דקות נוספות ומגישים. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |