
המצרכים (4 מנות):המרכיבים:
אופן ההכנה:1שמים את הג'ריש בקערה ומוסיפים מים עד שאפשר לראות אותם. מניחים בצד. 2מטגנים את הבשר תוך ערבוב עד שהוא נהיה אפור. מנמיכים את האש ומוסיפים מלח, פלפל וחוואייג'. מערבבים, טועמים ומכבים את האש. 3מזהיבים את הבצל בסיר ומוסיפים את הדלעת. מערבבים, מוסיפים את רסק העגבניות, 3-4 כוסות מים, מנגולד וסלרי. מערבבים ומוסיפים כפית מלח, כפית פלפל, כפית פפריקה, כפית מלח לימון וכפית סוכר. מערבבים, מכסים ומניחים להתבשל על אש קטנה. 4מכניסים לפה גרגר של ג'ריש. אם הוא פחות או יותר רך מוסיפים כוס סולת, לשים טוב טוב ויוצרים עיגולים קטנים. 5משטחים את העיגולים ביד טוב טוב, יוצרים מכל עיגול מעין קערה קטנה וממלאים בבשר (לא יותר מדי). סוגרים את הקובה לכדור. 6כשמסיימים מגבירים את האש עד שהמרק רותח ומבעבע, ואז זורקים לתוכו את הקובה. מכסים חצי סיר ומבשלים כ-20 דקות. אם הקובה צפים, המרק מוכן. עדיף לא לבשל יותר מדי, כי אז הם עלולים להתפרק. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |