
המצרכים :
לסלט:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מערבבים מלח, סוכר והל, מצפים היטב את נתח הדג ומניחים לרבע שעה לפחות. שוטפים את התבלינים מהדג, מייבשים היטב ופורסים לפרוסות דקות. 2במכתש ועלי מועכים את כל חומרי הרוטב. 3מערבבים יחד את העלים, השומר והרוטב, מסדרים מעל את נתחי הדג, סוחטים מעל הכל את העגבנייה ומזלפים שמן זית. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |