אוכל
אוכל

עג'ה תרד ומנגולד

מעמדן המפוקפק של חביתות הירק מקבל חיזוק עצבני וחריף אש מהעג'ה – חביתה עמוסת תרד ומנגולד שתובלה היטב לצד יוגורט מלפפונים להרגעת החך. עשרים דקות והטירוף הזה אצלכם

|מאסטר שף VIP| פורסם16:51
עג'ה מתובלת (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:4.938reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לעג'ה:

  • שמן לטיגון
  • שום כתוש
  • ג'ינג'ר כתוש
  • 4 עגבניות שרי, חתוכות לרבעים
  • תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות
  • כורכום
  • מלח
  • פלפל
  • צ'ילי אדום
  • צ'ילי ירוק
  • צרור תרד טורקי קצוץ דק
  • צרור מנגולד קצוץ דק
  • 3 ביצים

לריאטה מלפפונים:

  • 1/2 1 יוגורט
  • שום
  • צ'ילי
  • ג'ינג'ר
  • מלפפונים חתוכים דק-דק

אופן ההכנה:

1מטגנים במחבת את השום, הג'ינג'ר ועגבניות השרי. מוסיפים את תפוחי האדמה ומוסיפים כורכום, מלח, פלפל, צ'ילי אדום וצילי ירוק, ומאדים.

2מוסיפים את כל הירוקים וממשיכים לאדות. טורפים את הביצים ומוסיפים למחבת. מטגנים בצד אחד 8 דקות, שמים על המחבת צלחת, הופכים ומטגנים את הצד השני 3 דקות.

3הריאטה מלפפונים: מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר ומפעילים לאיחוד חומרים. מגישים לצד העג'ה.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il