
המצרכים :ירקות ירוקים:
לדג:
אופן ההכנה:1מלהיטים מחבת וצורבים במיה ושעועית ירוקה. מוסיפים מעט שמן זית ואז סוחטים חצי תפוז ורבע לימון ומוסיפים מלח, פלפל ושן שום אחת מעוכה. 2חותכים את המנגולד לרצועות ומקפיצים עם הירקות. מוסיפים קצת חמאה. 3מפזרים מעל הכל אורגנו טרי קצוץ, גרידת תפוז, גרידת לימון ומכבים את האש. 4ממליחים ומפלפלים את נתחי הדג. מחממים מחבת ומוסיפים סמנה. מניחים את הדגים על הצד של העור ולוחצים קצת על הדג כמה שניות כדי שלא יתקפל. צורבים כמה דקות מכל צד. 5מרכיבים: שמים על הצלחת יוגורט, מעליו את הירקות ומעליהם את הדג. מוסיפים גרידת תפוז ולימון מעל ופלפל חריף קצוץ. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |