
המצרכים (3 מנות):לטורטיות:
לבשר:
לירקות:
לממרח השעועית:
אופן ההכנה:1מכינים את הטורטיות: מערבבים את הקמח והמלח. מוסיפים מים עד לקבלת עיסה די דביקה. יוצרים ממנה עיגולים ומניחים בין שני ניירות אפייה. אופים על מחבת חמה משני הצדדים. 2מכינים את המילוי: פורסים את הסינטה לרצועות. מחממים כף שמן זית במחבת ומקפיצים את פרוסות הסינטה עם חצי מכמות הפפריקה המעושנת, המלח והפלפל. 3מחממים את כף השמן הנותרת במחבת נפרדת. מקפיצים את שקדי העגל עם החצי הנותר של הפפריקה המעושנת, המלח והפלפל. 4חותכים את העגבניות והבצל והכוסברה, מתבלים במעט שמן זית, לימון ומלח. 5מכינים את ממרח השעועית: מחממים את השמן במחבת ומקפיצים מעט את השעועית. טוחנים חצי מכמות השעועית עם השום, הלימון, המלח ומעט שמן זית. מערבבים עם השעועית שלא נטחנה. 6מגישים את הטורטיות עם שני סוגי הבשר, הירקות וממרח השעועית מעליהן. המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |