
המצרכים (4 מנות):לרוטב הלימון:
לפרנה:
לרוטב:
לקציצות:
אופן ההכנה:1מכינים את רוטב הלימון- במוט בלנדר טוחנים שום, שמנת חמוצה ולימון כבוש עד לקבלת תערובת אחידה. 2מכינים את בצק הפרנה: שמים בקערת המיקסר קמח, שמרים וסוכר ומערבבים. מוסיפים מלח, מים ושמן ולשים במיקסר כ-10 דקות. מכסים ומניחים לבצק לנוח 20 דקות. 3יוצרים מהבצק 8 לחמניות פרנה אובליות, מניחים כ-20 דקות לתפיחה ומחממים תנור ל-180 מעלות. כשהתנור חם מעבירים אליו את הפרנה ואופים כ-15-20 דקות, עד שהבצק שחום. 4מכינים את הרוטב: במחבת עמוקה מחממים שמן ומוסיפים כוסברה קצוצה,פפריקה ומלח גס. מערבבים היטב. מוסיפים מים חמים, את החומוס ואת פרוסות תפוח האדמה ומביאים לרתיחה. 5מכינים את הקציצות- טוחנים את הלוקוס, הכוסברה והשום ומערבבים עם העריסה, הכמון, המלח והשמן. יוצרים מהתערובת קציצות. 6מניחים את הקציצות בתוך הרוטב המתבשל עד שהן מוכנות, כ-10-15 דקות. 7מגישים את הקציצות עם הרוטב ועם רוטב הלימון בצד הצלחת. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |