
המצרכים :
לקרוקטים:
אופן ההכנה:1קולפים את תפוחי האדמה, חותכים לרבעים ומבשלים במים עד לריכוך. 2מנקים את הלבבות, מעבירים למסננת ובוזקים מעט מלח גס כדי שיגירו את הנוזלים. 3שופכים את מי הבישול של תפוחי האדמה ובאותו הסיר, על אש נמוכה, מועכים את תפוחי האדמה לכדי עיסה יבשה. כשכל הנוזלים מתאדים מכבים את האש. 4מוסיפים חלמון, חמאה, מעט מלח, פלפל שחור ונגיעה של אגוז מוסקט ומערבבים בעזרת לקקן. 5מעבירים את הפירה לשקית זילוף, מוציאים את האוויר ומקררים רבע שעה. חותכים פתח רחב בקצה השקית (כ-2 ס"מ) ומזלפים על מגש פסים ארוכים. מכניסים לקירור. 6חותכים את נחשי הפירה לחתיכות שמתאימות להפוך לגודל של כדור פינג פונג, ומכדררים. 7טובלים בקמח, ואז בחלבון ביצה מוקצף ובפירורי לחם לבנים. מטגנים בשמן עמוק בחום של 170 מעלות עד הזהבה. לא מכניסים יותר מדי כדורים בבת אחת, כדי שהשמן לא יתקרר. מוציאים לנייר סופג. 8המעורב: חותכים את חזה ההודו והפרגיות לקוביות. 9מטגנים את הבצל במחבת יצוקה בשמן קנולה, מוסיפים את חזה ההודו והפרגית ומטגנים שתי דקות תוך ערבוב. מוסיפים את הלבבות ואז את הטחול ומערבבים עוד שתי דקות. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים. מוודאים שכל הבשר מוכן אך לא מתייבש. 10הרכבת המנה: מורידים לקרוקטים את החלק העליון ומפנים מקום בפנים. ממלאים במעורב. מגישים עם חמוצים ביתיים. כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |