
המצרכים (4 מנות):לקרם חציל:
לקציצות:
לסט עגבניות:
לפיתה:
אופן ההכנה:1מכינים את קרם החצילים: מחממים תנור ל-250 מעלות וצולים בו את החצילים לחצי שעה, עד שהקליפה שלהם שרופה. 2מקלפים את החצילים וטוחנים במעבד מזון יחד עם שאר מצרכי הקרם. 3מכינים את הקציצות: מערבבים את כל המצרכים בקערה ויוצרים מהתערובת קציצות שטוחות. 4מחממים מעט שמן במחבת פסים וצולים את הקציצות כ-2 דקות מכל צד, לדרגת מדיום. 5מכינים את הסלט: מערבבים את כל המצרכים של הסלט וממתינים כרבע שעה. מערבבים שוב. 6מרכיבים את הפיתה: לוקחים חצי פיתה ושורפים קלות בעזרת ברנר משני הצדדים. מורחים בצד אחד קרם חציל ובצד השני מורחים עמבה. שמים 3 קציצות קבב ומוסיפים מעל סלט עגבניות חריף. מגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |