
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1משרים את הכבדים ביין אדום למשך שעתיים. 2קולפים אבוקדו ומועכים היטב. מתבלים בלימון, מלח ופלפל. 3קולפים תפו''א ובטטה מתוקה, פורסים דק דק ע''י קולפן. מכניסים אותם לשמן חם ומטגנים. מוציאים וסופגים שמן מיותר. 4להכנת המטבל סוחטים לימון לתוך קערה קטנה, קוצצים מעט פטרוזיליה וכותשים לתוכה 2 שיני שום. 5צולים את הכבדים ומסדרים את המנה על צלחת באופן הבאה: מניחים על צלחת את מחית האבוקדו, עליו את הכבדים ובצדדיו את הצ'יפסים הדקים. מזגגים את המטבל בצידי הצלחת. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |