
המצרכים (6 מנות):
לציפוי
אופן ההכנה:1ממליחים את פרוסות החציל עם מעט מלח ים ומעמידים לשעתיים כדי שירד המיץ השחור והמר. 2מטגנים את פרוסות החציל בשמן זית עד להזהבה ומניחים בצד. 3מטגנים את כבד הדג השלם במעט חמאה ומלח עד להזהבה. 4חותכים את הכבד לרצועות ומגלגלים עם 3 טיפות של שמן שום ו-3 טיפות שמן סודניה. 5מגלגלים את הכבדים וגבינת העזים בתוך החצילים הפרוסים. 6טוחנים את האגוזים לחתיכות בינוניות. 7את פילה הדג ממליחים, מפלפלים, מצפים באגוזים ומטפטפים מעט שמן שום ומעט שמן סודניה. 8מטגנים מספר דקות את הדג בהרבה חמאה (עד שבמחבת יש חמאה שמגיעה ל-1/3 גובה הדג). 9מגישים את הדג בתוספת הכבדים המגולגלים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |