אוכל
אוכל

לביבות בטטה ותפוחי אדמה

אלקנה ביטון משדרג את המתכון הקלאסי של לביבות, ומוסיף עשבים ירוקים ובטטה

|מאסטר שף| פורסם16:21
הביצה של אלקנה (תמונת AVI: מאסטר שף)
תמונת AVI: מאסטר שף
Rating:4.888reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • בטטה מגורדת

  • תפוח אדמה מגורר
  • בצל לבן חתוך דק
  • 2 שיני שום
  • שמיר
  • כוסברה
  • בצל ירוק
  • ביצה
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבטטה ואת תפוחי האדמה (חשוב שלא יהיה עליהם שמץ מים). 2. מטגנים את הבצל והשום ומוציאים למסננת. 3. מצרפים את הכל ביחד ומוסיפים את העשבים. מתבלים במלח ופלפל. 4. מוסיפים ביצה או מספר ביצים - תלוי במספר הסועדים. 5. מחממים מחבת ומטגנים את התערובות כלביבות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il