
לביבות בטטה ותפוחי אדמהאלקנה ביטון משדרג את המתכון הקלאסי של לביבות, ומוסיף עשבים ירוקים ובטטה![]() תמונת AVI: מאסטר שף |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים את הבטטה ואת תפוחי האדמה (חשוב שלא יהיה עליהם שמץ מים). 2. מטגנים את הבצל והשום ומוציאים למסננת. 3. מצרפים את הכל ביחד ומוסיפים את העשבים. מתבלים במלח ופלפל. 4. מוסיפים ביצה או מספר ביצים - תלוי במספר הסועדים. 5. מחממים מחבת ומטגנים את התערובות כלביבות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |