
המצרכים :לציפוי ספינג':
לצ'יפס:
לקבב דגים:
לאיולי:
אופן ההכנה:1לשים בקערה את כל חומרי הבצק לספינג' ומניחים לתפיחה לשעה. 2שוטפים היטב את קוביות תפוחי האדמה כמה פעמים כדי להוציא עמילן ומבושלים חצי בישול. 3לשים היטב את כל חומרי הקבב, ומקבבים מסביב לענפי למון גראס (אם אין מצמידים לשיפוד). 4טובלים את הקבב המשופד בבצק הספינג'. 5מצמידים כמה קוביות תפוחי אדמה לבצק הספינג', ומצפים בפירורי פאנקו. 6מטגנים את הקבבים המצופים בשמן עמוק ומעבירים למסננת. 7במעבד מזון מערבלים חלמונים עם חומץ ומצרפים שמן זרעי ענבים, פלפל חריף, ג'ינג'ר, שום, מיץ ליים, מלח ופלפל ליצירת האיולי. 8מגישים את האיולי לצד הקבבים המצופים. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |