אוכל
אוכל

ספינג' קבב דגים וצ'יפס על מקל למון גראס

קציצת דגים בניחוח אסייתי עטופה בבצק ספינג', בקוביות צ'יפס ובפירורי פנקו – והכל מטוגן בשמן עמוק למקסימום פריכות, וכן – למקסימום שחיתות

|מאסטר שף| פורסם22:55
ספינג' קבב דגים וצ'יפס על מקל למון גראס - אסף דיי (צילום: נתנאל ישראל, מתוך
צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"
Rating:420reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושינדרשת מיומנות
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לציפוי ספינג':

  • כוס ושלושת רבעי קמח
  • כף שמרים
  • כף אבקת אפייה
  • כף סויה
  • מלח, פלפל

לצ'יפס:

  • 1 תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות
  • כוס פירורי פאנקו

לקבב דגים:

  • 2 פילטים של מוסר ים
  • חצי חבילת כוסברה קצוצה
  • חופן עלי בזיליקום קצוצים
  • כף ג'ינג'ר קצוץ
  • כף פלפל חריף קצוץ
  • 2 כפות סויה
  • חצי כפית רוטב דגים
  • 4 בצלי שאלוט קצוצים

לאיולי:

  • 3 חלמונים
  • כף חומץ
  • כוס שמן זרעי ענבים
  • 2 שיני שום
  • חצי פלפל חריף
  • רבע שורש ג'ינג'ר קצוץ
  • מיץ מליים
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה:

1לשים בקערה את כל חומרי הבצק לספינג' ומניחים לתפיחה לשעה.

2שוטפים היטב את קוביות תפוחי האדמה כמה פעמים כדי להוציא עמילן ומבושלים חצי בישול.

3לשים היטב את כל חומרי הקבב, ומקבבים מסביב לענפי למון גראס (אם אין מצמידים לשיפוד).

4טובלים את הקבב המשופד בבצק הספינג'.

5מצמידים כמה קוביות תפוחי אדמה לבצק הספינג', ומצפים בפירורי פאנקו.

6מטגנים את הקבבים המצופים בשמן עמוק ומעבירים למסננת.

7במעבד מזון מערבלים חלמונים עם חומץ ומצרפים שמן זרעי ענבים, פלפל חריף, ג'ינג'ר, שום, מיץ ליים, מלח ופלפל ליצירת האיולי.

8מגישים את האיולי לצד הקבבים המצופים.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

תגיות:מאסטר שף
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il