אוכל
אוכל

מרק שעועית ובשר

במשפחת קספרס הסיר הזה בדיוק נכנס לתנור בכל יום חמישי, ויוצא ממנו בכל שישי. נשמע כמו הרגל שלגמרי שווה לאמץ

|מאסטר שף| פורסם23:05
מרק שעועית ובשר  (צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף)
צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף
Rating:4.882reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • חצי קילו בשר צלי כתף מס' 5
  • 200 גרם אוסובוקו עם עצם
  • 1 מח עצם
  • מעט שמן, לטיגון
  • 2 בצלים לבנים, קצוצים
  • 3 גזרים בצבעים שונים, פרוסים
  • 300 גרם שעועית, אחרי השריה של לילה
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • כפית חוואייג' למרק
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 4 גרגירי פלפל אנגלי
  • 2 עלי דפנה

אופן ההכנה:

1צורבים את הבשר במחבת מכל הכיוונים עד לסגירה.

2מטגנים את הבצל בסיר עד להזהבה. מוסיפים את הגזרים, הבשר, השעועית, רסק העגבניות והתבלינים ומכסים במים רותחים.

>> מתכונים לראש השנה

3מחממים תנור ל-110 מעלות.

4מביאים שוב לרתיחה ומעבירים לתנור ללילה שלם.

המתכונים מובאים כאן כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il