אוכל
אוכל

שוקרוט

אוהבים שוקרוט? קבלו את גרסת הטייק אווי למאכל הכרוב האלזסי, כשהוא מטוגן עם חזה אווז מעושן ומבושל בבירה והכל בלחמנייה עם נתחי סינטה ולצד תפוחי אדמה בתנור

|מאסטר שף VIP| פורסם15:40
שוקרוט (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:3.88reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

לשוקרוט:

  • 200 גרם כרוב כבוש
  • 200 גרם כרוב טרי
  • 50 גרם חזה אווז מעושן
  • 50 גרם חמוציות או צימוקים
  • 100 גרם בצל פרוס
  • 50 גרם גזר
  • מלח
  • פלפל
  • סוכר
  • כוס בירה
  • סינטה

לתפוח אדמה:

  • תפוח אדמה אדום
  • מלח גס
  • פלפל

להגשה:

  • לחמניית המבורגר

אופן ההכנה:

1מטגנים במחבת את כל המרכיבים, מוסיפים את הבירה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מבשלים כחצי שעה עד שמתאדים כל הנוזלים. חותכים סינטה לפרוסות דקות וצורבים חמש דקות מכל צד.

2מחממים תנור ל-180 מעלות. מסדרים תפוחי אדמה על מלח גס ואופים במשך 50 דקות. מוציאים, חותכים לאורך ומגישים עם מלח גס ופלפל לצד הלחמנייה עם השוקרוט והסינטה.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il