
המצרכים :לדגים:
לצ'יפס:
לאיולי:
אופן ההכנה:1בלילה: מערבבים בקערה קמח, קורנפלור, מלח, פפריקה וכורכום. שופכים בירה ומערבבים עד שמתאחד לבלילה לא סמיכה מדי. מכניסים למקרר ולהתייצבות. 2איולי סחוג: במעבד מזון שמים חלמונים, חומץ, חרדל ומלח ומתחילים לעבד. תוך כדי מזלפים פנימה שמן זרעי ענבים, לאט לאט, עד שמתייצב למיונז. 3קוצצים פטרוזיליה, נענע וכוסברה ומוסיפים שום קצוץ, לימון, שמן זית, מלח ופלפל. מאחדים את המיונז והסחוג יחד. 4צ'יפס: פורסים את תפוחי האדמה במנדולינה ומטגנים בשמן עמוק עד שקראנצ'י. מוציאים למסננת וממליחים. 5חוצים את הפילטים באמצע, מקמחים, טובלים בבלילה ומטגנים בשמן עמוק. מוציאים למסננת. 6מגישים: מניחים בצלחת ערמת צ'יפס ו-3 נתחי דג, ובצד צלוחית קטנה עם איולי. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |