אוכל
אוכל

פיש אנד צ'יפס ים תיכוני

גרסה עם תיבול פיקנטי שמושך את הקלאסיקה הבריטית אל עבר מחוזות ים תיכוניים. אל תוותרו על האיולי סחוג!

|מאסטר שף| פורסם22:55
פיש אנד צ'יפס ים תיכוני - גיא בימקה (צילום: נתנאל ישראל, מתוך
צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"
Rating:4.770reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לדגים:

  • 2 פילה לברק נקי מעור
  • 2 כוסות קמח
  • כוס קורנפלור
  • כפית מלח
  • כף פפריקה מתוקה
  • כף פפריקה חריפה
  • כפית כורכום
  • בקבוק בירה (לא חייבים להשתמש בכולו)

לצ'יפס:

  • 3 תפוחי אדמה
  • שמן קנולה לטיגון עמוק

לאיולי:

  • 3 חלמונים
  • כפית חומץ
  • כפית חרדל
  • קורט מלח
  • חצי כוס שמן זרעי ענבים
  • צרור כוסברה
  • צרור פטרוזיליה
  • צרור נענע
  • 2 שיני שום קצוצות
  • חצי לימון
  • 2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1בלילה: מערבבים בקערה קמח, קורנפלור, מלח, פפריקה וכורכום. שופכים בירה ומערבבים עד שמתאחד לבלילה לא סמיכה מדי. מכניסים למקרר ולהתייצבות.

2איולי סחוג: במעבד מזון שמים חלמונים, חומץ, חרדל ומלח ומתחילים לעבד. תוך כדי מזלפים פנימה שמן זרעי ענבים, לאט לאט, עד שמתייצב למיונז.

3קוצצים פטרוזיליה, נענע וכוסברה ומוסיפים שום קצוץ, לימון, שמן זית, מלח ופלפל. מאחדים את המיונז והסחוג יחד.

4צ'יפס: פורסים את תפוחי האדמה במנדולינה ומטגנים בשמן עמוק עד שקראנצ'י. מוציאים למסננת וממליחים.

5חוצים את הפילטים באמצע, מקמחים, טובלים בבלילה ומטגנים בשמן עמוק. מוציאים למסננת.

6מגישים: מניחים בצלחת ערמת צ'יפס ו-3 נתחי דג, ובצד צלוחית קטנה עם איולי.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

תגיות:מאסטר שף
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il